×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 3315

Programska šema

Programska šema (1)

Petak, 02 Mart 2018 13:53

PROGRAMSKA ŠEMA

Autor

DOO LOKALNI JAVNI EMITER “RADIO TELEVIZIJA ROŽAJE"

RJ RADIO

PROGRAMSKA ŠEMA

Od 15. 02. 2018.


6.55h              Najava programa za tekući dan.

7.00h              Vijesti.

7.10 h              Muzička emisija:  Sevdalinka, miks reklama.

07:45              Politički marketing „Predsjednički izbori 2018“

8.00 h              Vijesti na albanskom jeziku, sopstveni informativni program. Emitovanje vijesti lokalnog karaktera za populaciju albanskog naroda na ovom prostoru.

8.10 h              Oglasi i obavještenja.

8:30 h                Dogodilo se na današnji dan (sopstveni informativni program).

9.00 h – 9:10  Servisne informacije, sopstveni informativni program. Informacije iz Doma zdravlja Rožaje, MUP-a, Službe zaštite, Elektroprivrede, AMS CG, Preduzeća Vodovod, Komunalne usluge i druge informacije. Zabavna muzika strane produkcije.

9:10 h-9:50   Jutarnji program / gost jutra, zanimljivosti iz svijeta poznatih ličnosti, nauke, književnosti i kulture.

9.50-10.00 h  Marketing   

10.00h             Vijesti: sopstveni informativni program. Lokalna dešavanja sa prostora društvenog života opštine Rožaje i okruženja, informacije o radu Organa lokalne uprave, politička dešavanja, informacije o obrazovanju, kulturi i sportska dešavanja sa područja opštine Rožaje i neposrednog okruženja.  

10.15 h              Jutarnji program, snimljeni materijali o ljudima, dogadjajima, kulturna i druga desavanja.

11.00h               Prilog Radio Rožaje, izjave o dnevnim dešavanjima sa područja opštine i okruženja.Mix muzika, marketing.

11:45              Politički marketing „Predsjednički izbori 2018“

12.00h               Vijesti.

12.15h             "STAROM STAZOM SEVDAHA"-Program u kojem se emituje izvorna muzika sa ovih prostora i okruženja sa akcentom na sevdah i straogradsku muziku.Oglasi, obavještenja, marketing, sopstveni informativni program.

13.00h              "Tekla voda potokom i jazom", sopstveni muzički program. Program u kojem se emituje izvorna muzika sa ovih prostora i okruženja, sa akcentom na sevdah i starogradsku muziku.

14.00h              Zabavna muzika, sopstveni muzički program. Zabavna muzika autora sa područja EX YU prostora.

15.00h            Oglasi i obavještenja..

15:00 h              Emisija zabavnog karaktera - program sopstvene produkcije. Zanimljivosti iz svih sfera društvenog života, kolaž program zanimljivosti iz svijeta i portret poznatih svjetskih ličnosti sa muzičkim numerama zabavnog  karaktera.

16:50 h              Politički marketing „Predsjednički izbori 2018“

17.05 h         Dnevnik I Radio Rožaje- Vijesti iz sopstvene produkcije, informativni program. Hronika dnevnih dešavanja i dešavanja o radu Organa lokalne uprave, informacije iz oblasti društvenog života opštine Rožaje i okruženja.  Informacije o obrazovanju,kulturi i sportska dešavanja sa područja opštine Rožaje i neposrednog okruženja, servisne informacije I vrijeme  

17.10h               Muzička emisija - Sopstveni kolažni program.

Program u kojem se emituje izvorna muzika sa ovih prostora i okruženja sa akcentom na sevdah i starogradsku muziku. Naizmenično uz muziku:oglasi, obavještenja, marketing.

18.00 h               Muzička emisija, sopstveni kolažni program.

Muzička emisija, muzika sa EX YU prostora različitih žanrova.

18:45  h               Politički marketing „Predsjednički izbori 2018“

19.00 h               Dnevnik II Radio Rožaje- Vijesti iz sopstvene produkcije, informativni program. Hronika dnevnih dešavanja i dešavanja o radu Organa lokalne uprave, informacije iz oblasti društvenog života opštine Rožaje i okruženja.  Informacije o obrazovanju,kulturi i sportska dešavanja sa područja opštine Rožaje i neposrednog okruženja, servisne informacije i vrijeme  

19,15 h                Muzička emisija, sopstveni kolažni program.

Muzička emisija, muzika sa EX YU prostora različitih žanrova.

20.00 h             Vijesti na albanskom jeziku. Informativna emisija na jezicima manjinskih naroda. Sopstveni informativni program.

20:45              Politički marketing „Predsjednički izbori 2018“

21.00h                   Centralna informativna emisija, HRONIKA DANA Radio Rožaje Vijesti iz sopstvene produkcije, informativni program. Hronika dnevnih dešavanja i dešavanja o radu Organa lokalne uprave, informacije iz oblasti društvenog života opštine Rožaje i okruženja.  Informacije o obrazovanju,kulturi i sportska dešavanja sa područja opštine Rožaje i neposrednog okruženja, servisne informacije i vrijeme.            

21.30h                 Noćni program.

23.00h               Vijesti Radija Rožaje.

23.10h                 Noćni program.

Subota:

11:00 h             Školski sat

Nedjelja:

14.00h              Radijski Ilmihal.

Pored najave na radio talasima program je dostupan na portalu: www.radiorozaje.me

Eventualne promjene programa moguće su u skladu sa nastalom situacijom, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana.

Lokalni javni emiter

"Radio televizija Rožaje" d.o.o

    Direktor, Mirsad Feleć 

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!