×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 3315

Ponedjeljak, 04 April 2016 14:12

Lodhja e pranverës

Autor

Pagjumje, lodhje dhe humbje e koncentrimit janë disa nga problemet me të cilat këto ditë ankohen një numer i madh i qytetarëve tanë. Mjeket e Shtepis e shendetit në Rozhajë,

Ponedjeljak, 04 April 2016 14:01

Qytetare malazeze janë te detyruar te merret fryma

Autor

Analistja ekonimik, Ana Nives Radoviq duke folur per Radio Rozhajen qytetaret malezeze janë të detyruar  pere të shtypur kerkesat idividuale analitike të ekonomis.

Ponedjeljak, 04 April 2016 13:57

Ka filluar regjistrimi i nxënësve në klasën e parë

Autor

Ka filluar regjistrimi i nxenesve ne klasen e pare  te shkolles fillore dhe zgjas deri me 30 prill,është kumtuar nga ministria e arsimit. Nga kjo ministri përkujtojnë se arsimimi dhe edukimi fillor është i obligueshëm për të gjithë fëmijët e moshës prej 6 deri në 15 vjeç.

Ponedjeljak, 04 April 2016 13:51

Uji i pishem është pa klor

Autor

Drejtori i Ujesjelles ëdhe kanalizime në Rozhajë, Safet Redzoviq ëdhë nje here i kujtone qytetaret e komunes se Rozhajes cilit funizohen me uje nga ujesjellsi

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!