Srijeda, 12 Avgust 2020 18:46

Rožajac Dacić pojačao Jedinstvo

Rožajac Sead Dacić novo je pojačanje bjelopoljskog Jedinstva.
Utorak, 11 Avgust 2020 06:48

Ibar nadigrao Borac rezultatom 1:0

U Prvoj pripremnoj prijateljskoj utakmici Fudbaleri Ibra su juče na stadionu Bandžovo brdo u Rožajama ugostili ekipu Borca iz Bijelog Polja.

Dvanaesta sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore za mandatni period 2017-21 održana 29. jula 2020 godine, u Kući fudbala u Podgorici.

Ponedjeljak, 08 Juni 2020 07:07

Fudbaleri Ibra poraženi u Kotoru

Bokelj je u Kotoru slavio protiv Ibra 2:1 i ponovo preuzeo drugo mjesto na tabeli od Jedinstva.

Da je humanost poput fluida, i da se svaki zaseban primjer humanosti implicira na sljedeći, dokaz su i sportski kolektivi, FK i KK „Ibar“ iz Rožaja, koji su odlučili da mladim talentima iz porodica koje su korisnici usluga Humanitarne organizacije  „Rožaje“ ne naplaćuju članarinu.

Fudbaleri Ibra u 24. kolu Druge fudbalske lige Crne Gore u nedjelju 7. juna, gostuju u Kotoru ekipi Bokelja.

Nakon tromjesečne pauze fudbalskog šampionata u Crnoj Gori, zbog korona virusa, nastavljen je i fudbal u Sjevernoj regiji.

Subota, 30 Maj 2020 08:00

Danas nastavak fudbalskog prvenstva

Danas se, utakmicama 18. kola, nastavlja Telekom Prva crnogorska fudbalska liga.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković okupio je vrhunske asove "bijelog sporta" koji će da se predstave publici na regionalnom "Adria Tour" događaju od 13. juna do 5. jula.

Fudbalski klub Monako, čiji dres nosi crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić, ovog ljeta biće prinuđen da proda 30 fudbalera, javlja agencija Frans pres.

Fudbaleri Ibra nakon dvomjesečne pauze, izazvane pandemijom koronavirusom, od 11. maja krenuli su sa individualnim treninzima. Na terenima stadiona na Bandžovom brdu svakodnevno treniraju, fudbaleri koji žive u Rožajama, po instrukcijama trenera Nurkovića, Dacića i Šutkovića. Oni igrači koji nastupaju za Ibar, a žive u Podgorici i Nikšiću u koordinaciji sa Stručnim štabom rožajskog drugoligaša, takođe, obavljaju individualne treninge.

Evropska fudbalska federacija (UEFA) u ponedjeljak će održati videokonferenciju na kojoj će se razgovarati o sudbini Lige nacija, najavljeno je iz te asocijacije.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!