Petak, 22 Januar 2021 17:49

Rijad Bralić rožajski fudbalski biser

OFK Berane je od svog postojanja rasadnik talenata, dobar rad u klubu daje i rezultate, a jesenas je u Kadetskoj ligi Crne Gore blistao napadač Rijad Bralić, koji postigao 20 golova na 18 utakmica.
Četvrtak, 21 Januar 2021 11:44

EURO u jednoj umjesto u 12 država

Predstojeće Evropsko prvenstvo moglo bi da bude održano samo u jednoj zemlji.

Japanski premijer Jošihide Suga obećao je danas da će pandemiju staviti pod kontrolu i da će se ovog ljeta održati Olimpijske igre u Tokiju, što će, kako je ocijenio, biti dokaz pobjede nad korona virusom.

Četvrtak, 14 Januar 2021 14:34

Vratio sam se kući, borićemo se za svaki bod

Novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Miodrag Radulović kazao je da je imenovanje na tu funkciju kruna njegovog dosadašnjeg rada i priznanje na koje će biti ponosan do kraja života.

Srijeda, 13 Januar 2021 13:32

Simeone najbolji trener decenije

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone izabran je za najboljeg u protekloj deceniji prema analizi Međunarodne federacije za fudbalsku istoriju i statistiku.

Crna Gora je na drugom mjestu po broju trenera na čelu klubova u Evroligi i Evrokupu, najjačim košarkaškim takmičenjima kontinenta.

Petak, 08 Januar 2021 07:22

Trener Real Madrida u karantinu

Trener Real Madrida Zinedin Zidan nalazi se u karantinu poslije kontakta sa osobom zaraženom korona virusom, saopštili su danas izvori bliski tom španskom fudbalskom klubu.

Ponedjeljak, 28 Decembar 2020 13:00

Radulović novi selektor Crne Gore

Fudbalski savez Crne Gore je odlučio da šansu pruži iskusnom stručnjaku, koji je pristao na ponuđene uslove.

Kik boks je uključen u sportski program Evropskih Olimpijskih Igara koje će biti održane u Krakovu u Poljskoj, 2023. godine. Kik boks će nastupiti u programu Igara u formatu i disciplinama koje će naknadno biti određeni.

Rukometašice Crne Gore plasirale su se u Glavnu rundu Evropskog prvenstva - Lavice su savladale Sloveniju 26:25 (15:9) i kao trećeplasirane u grupi izborile nastavak takmičenja.

➡️ "Ovo je najubjedljivija pobjeda kadeta OFK Berane u dosadašnjem dijelu šampionata" 
Jedan od najboljih rukometaša svijeta ikada Alen Muratović I u 41.godini dominira parketima Španije u dresu kluba Cangas iz Kangasa.
X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!