Shpallje publike për angazhimin me kontratë të pjesëmarrësve për zbatimin eRegjistrimit të popullsisë, familjeve dhe banesave

Shpallje publike për angazhimin me kontratë të pjesëmarrësve për zbatimin eRegjistrimit të popullsisë, familjeve dhe banesave

Bazuar në nenin 16 paragrafi 1 pika 2 të Ligjit për Regjistrimin ePopullsisë, familjeve dhe banesave (“Gazeta Zyrtare e Malit të Zi”, nr. 140/22), komisioni i regjistrimit në Komunëne Rozhajës, shpall SHPALLJE PUBLIKE Për angazhimin me kontratë të pjesëmarrësve për zbatimin eRegjistrimit të popullsisë, familjeve dhe banesave, i cili do tëmbahet nga data 1 tetor deri me daten 15...

Page 1 of 20 1 2 20

Preporučeni članci

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?