Vjerujem da u Evropskoj unii i NATO neće imati mjesta za ljude kakav je Igor Golubović, kazao je reis Rifat Fejzić, reagujući na izjavu predsjednika Opštine Pljevlja koja je izazvala veliku pažnju javnosti.
Screenshot 20220116 175445 Facebook
 
 “”Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvijer pokaže svoj trag”, kaže narodna mudrost. Vjerujem da u EU i NATO svih nas iz Crne Gore, neće imati mjesta za ljude kakav je Igor Golubović. Jedna od boljih stvari promjene vlasti je da neke skrivene zvijeri pokažu pravo lice”, naveo je Fejzić na Tviteru.

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović napisao je na Tviteru da će zahvaljujući programu Evropa sad porodica sa prosječnim primanjima u Crnoj Gori imati godišnje povećanje prihoda od tri hiljade eura.

Četvrtak, 13 Januar 2022 15:52

Treću dozu primilo više od 83.00 građana

U Crnoj Gori prvom dozom vakcine protiv koronavirusa vakcinisano je 62,4 odsto punoljetnog stanovništva, a revakcinisano 60,2 odsto.

Četvrtak, 13 Januar 2022 10:03

CG ima snažnu podršku PayPal-a

Crna Gora je, zahvaljujući digitalnoj viziji, agendi i uloženim naporima na polju digitalne transformacije, dobila snažnu podršku PayPal-a na putu proširenja PayPal usluga, a i u narednom periodu biće ispunjena jasna i ambiciozna lista koraka, koji su neophodni u daljem procesu, saopštila je ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić, koja se tokom boravka u Vašingtonu, sastala sa potpredsjednikom PayPal-a Richardom Nashom.

Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava tokom ove godine na raspolaganju će biti 5,2 miliona eura, a nešto više od 1,1 milion eura planiran je za Pravosuđe i izvršenje krivičnih sankcija.

Institut za javno zdravlje (IJZ) preporučio je da se zimski raspust produži za sedam dana, te da drugo polugodište počne 31. januara. To je saopštila ministarka zdravlja Jelena Borovinić-Bojović, koja je istakla da će konačnu riječ o tome dati Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta. Ona je saopštila i da se u Crnu Goru od 13. januara može ući uz ispunjen jedan od četiri uslova iz EU digitalne potvrde.

Na osnovu članova 116 i 117. Zakona o sportu (,,Sl. list Crne Gore”,  br. 044/18) i člana 6 Odluke o sufinansiranju sporta(,,Sl. list CG-opštinski propisi”,br.07/19), Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Rožaje, raspisuje:

Bošnjačka stranka upućuje čestitku svim pripadnicama i pripadnicima hrvatskoga naroda u Crnoj Gori povodom 13. januara – Dana hrvatskog naroda u Crnoj Gori.

Sniježno nevrijeme koje je zahvatilo Rožaje u protekla dva dana, izazvalo je dosta problema, prije svega u sobraćaju.

Svim građanima Crne Gore kojima je Zdravstveno-sanitarna inspekcija do danas napisala rješenje o samoizolaciji usljed potvrđene SARS-CoV-2 infekcije u trajanju od 10 dana, po automatizmu se samoizolacija skraćuje na 7 dana, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZCG).

Ko želi kurs voznje po ledu ima na raspolaganju dionicu Rožaje - Berane, napisao je na svom Tviter nalogu reis  Rifat Fejzić.

Eko Redžepović-čovjek humanista, velikog srca i osjećaja za dobročinstvom, shvatio je potrebu za donaciju kombija za prevoz djece u MZ Balotiće od najudaljenije tačke koja iznosi preko 7 km do škole.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!