Povodom Dana Evrope, najavljenog zasijedanja i rasprave u Skupštini Crne Gore i simboličnog obilježavanja 11. maja – Dana nacionalne zastave Bošnjaka, BOŠNJAČKO VIJEĆE U CRNOJ GORI- apeluje da se sačuva multietnički sklad.

Subota, 08 Maj 2021 20:59

Svečano otvorena džamija u Besniku

Odbor za rekonstrukciju džamije u Besniku sa pratećim objektima, uspješno je priveo kraju radove.

Masovna imunizacija u Rožajama počela je 4. maja u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Mustafa Pećanin.

Povodom Svjetskog dana slobode medija, Sindikat medija Crne Gore (SMCG) daje sljedeći

 
 
P R O G L A S
Nedjelja, 25 April 2021 18:17

Gradiće se tunel između Rožaja i Peći

Zamjenica premijera u vladi Kosova, Emilija Redžepi, sinoć je imala zajednički iftar sa šefom poslaničkog kluba Bošnjačke Stranke Ervinom Ibahimovićem, kao i sa predsjednikom opštine Rožaje Rahmanom Husovićem.

Nedjelja, 25 April 2021 07:47

Samo se u Rožajama više rađa nego umire

 Sjever Crne Gore više je nego ikad suočen sa izumiranjem, pokazuju to posljednji podaci Monstata, prema kojima je prirodni priraštaj u toj regiji bio čak minus 679, odnosno za toliko je broj umrlih veći od brojke rođenih.

Novi izvršni direktor Crnogorskog elektrodistributivnog sistema Vladimir Čađenović priredio je iftar večeru za Reisa Islamske zajednice Rifata ef. Fejzića sa saradnicima.

U Crnu Goru je stigao kontingent od 30.000 doza kineske vakcine Sinofarm, koje su u prostorijama Montefarma dočekali ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović i ambasador NR Kine u Crnoj Gori Liu Đin.

U Savezu slijepih Crne Gore su u projektu Audio poezija, od aprila prošle godine do danas kreirali i objavili preko 500 audio fajlova sa poetskim sadržajima.

Studentica iz Rožaja Emina Balota, ljetnji semestar treće godine osnovnih studija završiće na Karlovom univerzitetu preko Erasmus+ programa u okviru akcije Međunarodne kreditne mobilnosti.

Reis Rifat efendija Fejzić razgovarao je sa predsjednikom Velike skupštine Republike Turske Mustafom Šentopom.
Utorak, 02 Mart 2021 14:13

Osam preminulih, 585 novopozitivnih

U posljednja 24 sata u Crnoj Gori potvrđeno je još 585 slučajeva korona virusa, dok je od posljedica infekcije preminulo još osam osoba.

 

radio logo

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!