×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 656

Talentovani švedski teniser Eldin Nokić, biće polaznik akademije koju će voditi proslavljeni teniski asovi Rodžer Federer i Ivan Ljubičić.

Četvrtak, 29 Juli 2021 20:56

Svjetski, a naši

Eda Erdem, Edo Murić i Ernes Kalač su imena koja ovih dana imamo priliku ne tako rijetko čuti. Na Olimpijskim igrama u Tokiju predstavljaju svoje države. Međutim, ono što nijeste znali je to da im je porijeklo iz Crne Gore tačnije iz Rožaja.

Prva sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore za mandatni period 2021-2025 godine održana je danas u Kući fudbala u Podgorici, saopšteno je iz FSCG.

Rožajka Armisa Misa Kuč i jedna od najboljih crnogorskih fudbalerki, ima novi izazov u karijeri. Naime, 29-godišnja golgeterka potpisala je za najbolji klub u Bjelorusiji, FC Minsk.

Riječ  po riječ sa šefom stručnog štaba KK IBAR iz Rožaja Demirom Kalićem

Talentovani Švedski teniser porijeklom iz Rožaja, Edis Nokić svoju tenisku karijeru nastaviće u Americkoj državi Sjeverna Karolina, u glavnom gradu Šarlotu, na univerzitetu Vingate. Nokić je član ekipe koja broji 12 tenisera i koji dolaze iz cijelog svijeta.

Zlatko-Cico Kranjčar bio je do sada najuspješniji selektor reprezentacije Crne Gore, čiju je fudbalsku slavu pronio širom svijeta, dajući neprocjenjiv doprinos njenoj međunarodnoj afirmaciji. To je poručio predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, u telegramu saučešća povodom smrti hrvatskog trenera i fudbalera.

Utorak, 23 Februar 2021 07:46

Košarkaši Crne Gore bolji od Njemačke

Košarkaška reprezentacija Crne Gore pobijedila je sinoć u Podgorici selekciju Njemačke 82:75, u utakmici posljednjeg kola G grupe kvalifikacija za Eurobasket.

Crnogorske fudbalerke deklasirale su Sjevernu Makedoniju. Po dva gola postigle su Armisa Kuč i Slađana Bulatović.

Crnogorski vaterpolisti nastupiće na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine!

“Ajkule” su u dramatičnom polufinalu kvalifikacionog turnira u Roterdamu, nakon boljeg izvođenja peteraca, pobijedile Hrvatsku rezultatom 14:12.

Selektor U-17 reprezentacije Crne Gore Radovan Kavaja objavio je spisak igrača koji će od 22. do 26. februara boraviti na pripremama u Podgorici.

Četvrtak, 18 Februar 2021 10:39

Vaterpolisti Crne Gore bolji i od Grčke

Podgorica, (MINA) – Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je juče u Roterdamu selekciju Grčke 8:4 (4:1, 1:1, 1:1 i 2:1), u utakmici četvrtog kola A grupe kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!